Stadswerf Dok

UrbanLiving weet als geen ander innovatieve ideeën om te zetten in realiseerbare projecten. Zo ook aan de Stadswerf, een jonge woonbuurt waar ruime aardbevingsbestendige, eengezinswoningen met tuin worden gebouwd. Hier weten wij vastgoed te koppelen aan duurzame mobiliteit, waardoor er een toekomstbestendige, duurzame nieuwe woonbuurt ontstaat waar men kan genieten van de rust van een autoluwe omgeving.

De bewoners van de Stadswerf kunnen exclusief gebruik maken van een uniek mobiliteitsconcept: carsharing. Carsharing betekent letterlijk het delen van een auto. UrbanLiving stelt voor de bewoners van de Stadswerf meerdere BMW i3’s beschikbaar. Hierdoor hoeft men geen auto meer in het bezit te hebben om toch gebruik te kunnen maken van alle voordelen van een auto. Dit heeft uiteraard een positief effect op de schaarse parkeerruimte in de binnenstad. Bovendien speelt het in op de trend van de omschakeling van het in bezit hebben van gebruiksvoorwerpen naar slechts het gebruik maken daarvan.

Carsharing heeft een positief effect op de schaarse parkeerruimte in de stad en speelt in op de trend van het in bezit hebben naar het gebruik maken van.

BMWi-i3-OPC-images-videos-image-1600x1200-04

Eind oktober is het unieke carsharing-concept van start gegaan en kunnen de bewoners van de Stadwerf gebruik gaan maken van de deelauto’s. Op donderdag 23 november zal carsharing officieel worden gelanceerd door wethouder Roeland van der Schaaf van de gemeente Groningen en gedeputeerde Nienke Homan van de Provincie Groningen.

PTF_4743_klein

De eerste huurwoningen aan de Stadswerf Dok zijn inmiddels opgeleverd. De tweede fase woningen zullen rond het begin van 2018 worden opgeleverd.

Kijk voor meer informatie over een huurwoning aan de Stadswerf Dok op: http://www.stadswerfgroningen.nl/ of http://www.ben-s.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s